Lamineringsmaskin

Tillbehör - laminering Tillbehör till laminering - Klicka här!

Vad ska du använda den till?

Laminera sällan och bara A4 papper - Inspire+ den enklaste vi har men den ger ett bra resultat.

Laminera mycket - du tjänar mycket tid med en snabb lamineringsmaskin, välj Fusion 6000L eller någon från ProSeries

Laminera olika tjocklekar - köp en lamineringsmaskin där du själv kan ställa in värmen Fusion 6000L eller någon från ProSeries

Laminera små format - GBC 3000L är en prisvärd maskin, fördelen med en A3 maskin är att du kan mata in de små lamineringsfickorna längst med hela valsbredden så det går snabbt!

Laminera i skolan eller i butiken - GBC 3000L är ett bra alternativ, enkel när det är många olika användare. Leitz iLam Office A3 passar också bra med sin snabba uppvärmningstid och slimmade design.

Laminera med full flexibilitet - GBC ProSeries lamineringsmaskiner med A3 eller A2 valsar och värmestavar i valsarna, justerbar hastighet och värmeinställning.

Skötsel och tips för bästa resultat med din lamineringsmaskin

Viktigaste rådet av alla: För alltid in lamineringsfickan med den stängda sidan först! annars riskerar du att fickan fastnar i maskinen.

Resultatet på din laminering blir alltid mycket bättre om du låter lamineringsmaskinen bli riktigt varm innan du börjar laminera.

Rengör regelbundet valsarna med våra rengöringsark eller ett kartongark med god absorbering förmåga, typ kartongbaksidan på ett kolligieblock. Det räcker med att du kör igenom arket en eller två gånger i den varma lamineringsmaskinen för att få bort limrester som fastnat på valsarna  och som repar lamineringsfickorna samt ökar risken för stopp i lamineringsmaskinen.

Har du en proffsmaskin med värmevalsar så låt maskinen svalna medan valsarna går (lägre temperatur en 85 grader) efter användning.

Få ideér från vår "tips & trix" sida med de flesta varianter av lamineringsfickor: lamineringsfickor.se

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen